15 Eylül 2008 Pazartesi

Ust Duzey Yonetici Asistanligi Haftasi

 

YONETICI ASISTANLIGI HAFTASI

Yonetici Asistanligi Konusunda Turkiye'nin Onde Gelen Isimleriyle
Ust Duzey Yonetici Asistanligi Seminerleri

22 – 23 – 24 – 25 – 26 – 27 Eylul - Elite World Hotel / Taksim

Programlar Moduler Katilima Acik Olup Her Bir Seminer Katilim Bedeli 150 YTL+KDV dir. 6 Gunluk Paketin Tamamina katilim ise 1500 YTL+KDV dir.

Kayit Icin: 216/ 486 30 95 -  b o g a z i c i e g i t i m . c o m . t r

22 Eylul Pazartesi - 09.30 - 12.00
Yonetici Asistanliginda Katma Deger Yaratan Yetkinlik ve Verimlilik Yonetimi
Konusmaci: Funda Erisken

Program ust duzey yonetici asistanlari, mudur asistanlari ve yonetim ekibi icerisinde etkin gorevler almaya aday tum sekreterlerin, sahip olduklari bilgileri gelistirerek, yonetim ekibi icerisinde daha etkin ve verimli calisma yontemlerini aktarmaktadir. Yoneticilerin sirdaslari ve islerini kolaylastirmak amaciyla omuz omuza calistiklari bu kadrolarin, yetkinliklerinin ve verimliliklerinin artirilmasi, kendilerinden beklentilerin farkindaliklarinin saglanmasi amaclanmaktadir.

22 Eylul Pazartesi - 13.30 - 17.00
Yonetici Asistanliginda Vizyonel Davranis Yonetimi ve Protokol Uygulamalari
Konusmaci: Buket Tunakan

Bir kurumun vizyonu Yonetici Asistani ile esgudumludur. Program iyi bir yonetici asistaninda olmasi gereken vizyonel davranis butunlulugunu ve is hayatinda olmasi gereken dogru protokol uygulamalari ve kurumlararasi iletisim hakkindaki kurallari icermektedir. Katilimcilar Is Toplantilarinin Altin Kurallari, Kitle iletisiminde Protokol Kurallari, Tanisma Tanistirilma, Dogru Hitap, Resmi, Resmi Olmayan Protokol, Ziyaret Gorusme ve Randevu, Davet Cesitleri, Dogru Organizasyon Planlama ve PR yonetimi konusunda bilgilendirileceklerdir.

23 Eylul Sali - 09.30 - 12.00
Yonetici Asistanliginda Etkileyici Imaj, Beden Dili ve Iletisim Teknikleri
Konusmaci: Almila Dalkilic

Sirketlerde ozellikle Ust Duzey Yoneticilerle birlikte calisan ve onlarin sag kolu olan Yonetici Asistanlarinin gunumuzun degisen dinamiklerine uyum saglamasina katkida bulunmak. Etkileyici imaj olusturma kapsaminda imaj dinamiklerini dogru kullanmak, etkili ve guzel konusma kurallarini bilmek ve uygulamak, beden dilini iletisimde uygulayabilmek seminerin genel konularini icermektedir.

23 Eylul Sali - 13.30 - 17.00

Yonetici Asistanliginda Yaraticilik, Bireysel Motivasyon ve Stres Yonetimi
Konusmaci: Dr. Murat Bilgili

Kisiligin dort yonunu irdeleyen dort ayri test uygulanmasi ve sonuclarin degerlendirilmesi. Ben Nedir? Bilinen "Ben" tanimi disinda is yasaminda "Ben" nasil olmalidir? Kisisel analiz nasil yapilir? Amac nedir? Bireysel donanimlarimiz bu caba icin yeterli midir, Kisisel eksikliklerin tamamlanmasi degisimi gerektirir. Degisime acik miyiz? Bunu saglayacak motivasyon nasil yaratilir? Motivasyonun surekliligi nasil saglanir? Bizi gunluk yasamin siradanliklarindan cikartacak olan bu surec gerginlik yaratir mi? Programdaki bazi konu basliklaridir.

24 Eylul Carsamba - 09.30 - 12.00

Yonetici Asistanliginda Ust Duzey Yonetim Teknikleri ve Zaman Yonetimi
Konusmaci: Perihan Yazici

Destekledikleri departman ve/veya takim arkadaslari ve yoneticileri icin yonetim becerilerine sahip olan bir asistanin sirketine ve kendisine bir cok faydasi vardir. Zamani etkin kullanma, aykiriliklarla basa cikabilme, proaktif is yapabilme yetisi bunlardan yalnizca birkacidir.
Bu seminerin ana amaci bir orkestra sefi ustaliginda, sirket icindeki islerinizi ve yoneticinizin zamanini duzenleyebilmenizdir. Calisanlar ve yoneticiniz arasinda bir kopru gorevini ustlenerek hedeflere ulasabilmek icin sureclerin takibi ve sinerjinin yaratilmasini saglayabilmeyi; yasanmis hikayeler, orneklemeler, soru cevap ve daha bir cok teknikler yardimi ile ogrenebilmenizdir.

24 Eylul Carsamba - 13.30 - 17.00

Yonetici Asistanliginda Empati Gelisimi ve Yonetsel Iletisim
Konusmaci: Yrd. Doc. Dr. Ebru Nurluoglu

Kisinin iletisim becerileri ile donanmis olmasi onu hem gundelik yasantisi ve sosyal cevresinde hem de is dunyasinda daha guvenilir ve rahat kilmaktadir. Aslinda birkac temel iletisim teknigini benimsemek ve biraz da istekle is dunyasinda meslektaslarin arasindan hizla olumlu yonde siyrilmak, kariyer basamaklarini guvenle adimlamak mumkundur. Kurum kimligi bir sirketi iceride ve disarida temsil eden davranislarin ve gorsel unsurlarin tumudur.

25 Eylul Persembe - 09.30 - 12.00

Yonetici Asistanliginda Teknolojik Medya ve Halkla Iliskiler, Sosyal Networklerin Kurumsal Iletisimdeki Yeri
Konusmaci: Ferah Onat

Bugun pek cok sirket kurum kimliginin onemini fark etmis kurumsal iletisimde ciddi yol alma cabasina girmistir. Kurumsal iletisim yonetim kademesinin yuzde yuz destegine ve uzun soluklu iradesine gerek duyar. Bilgi iletisim teknolojileri PR yonetiminin vazgecilmezi halini almistir. Ancak teknoloji kullanimi rahatligi kadar dogru kullanim bilinci de cok onemli bir kuraldir. Programimiz Sosyal Sorumluluk Projelerinin Kurumsal İletisimdeki Yerini ve Onemini, iyi iletisim yetisine sahip basarili asistanlarin bu konuda dogru planlamalar yapabilmelerini amaclamaktadir.

25 Eylul Persembe - 13.30 - 17.00

Yonetici Asistanliginda Degisim Yonetimi, Kurumsal ve Bireysel Gelisim Surekliligi
Konusmaci: Ergun Zoga

Programin amaci calisma hayatinda yoneticinin en onemli yardimciligini ustlenmis bulunan yonetici asistanligi mesleginin, degisim kosullari altinda kazanmasi gereken yeni nitelikleri seffaf hale getirmek; asistanlik hizmetlerinin daha sofistike niteliklerle yapilabilmesi icin bireysel bilgi ve beceri seviyelerinin ayrinti ve ayricaliklarini belirtmek ve bu unvanla calisan ya da calisacak olanlari, kazanmak zorunda olduklari bilgi ve becerilerle tanistirmaktir.

26 Eylul Cuma - 09.30 - 12.00
Yonetici Asistanliginda Duygusal Zekanin Etkin Kullanilmasi ve Kariyer Yonetimi
Konusmaci: Dr. Selin Aygen

Program; Duygusal Zeka Icin Gerekli Yetkinlikler, Kendini Tanima, Kendini Yonetebilme, Duygusal Zekamizi Nasil Gelistiririz, Duygusal Zekanin Yonetici Asistanlik Boyutu gibi basliklari icermektedir. Empati duygusal zekanin cok onemli bir bileseni olup, iletisim yeteneginin gelistirilebilir bir alan oldugunu bize en anlamli sekilde kanitlamaktadir. Duygusal zekanin kariyer planlamada kullanimi en gecerli kisisel gelisim tekniklerindendir.

26 Eylul Cuma - 13.30 - 17.00
Yonetici Asistanliginda Yonetimde Basari Icin 101 Pratik Soru ve Cevap
Konusmaci: Necdet Uygurer

Astlarima ve ustlerime hangi bilgileri ve ne kadar vermeliyim?, Yoneticime bagli yoneticiler ile iliskilerimi nasil duzenlemeliyim?, Yoneticim sirket icinde bilgi toplamami istiyor, ne yapmaliyim?, Nasil yoneticim gibi dusunebilirim?, Yonetici asistanligi ile yonetici sekreterligi arasindaki fark nedir?, Rapor nedir ve nasil hazirlanir?, Swot analizi nedir ve ne isime yarayabilir? Nasil?, Yoneticim yabanci uyruklu, nasil davranmaliyim?, Yoneticim hanim, nasil davranmaliyim?, Yoneticim hiper aktif nasil davranmaliyim?, Yoneticim beni surekli elestiriyor, ne yapmaliyim?, Yoneticim olumsuz mesajlarda aracilik yapmami istiyor ne yapmaliyim?, Yoneticim bana hicbir bilgi vermiyor, ne yapmaliyim?, Birden cok ust duzey yoneticiye hizmet vermek zorundayim ne yapmaliyim?, Sikayetlerimi kime ve nasil aktarmaliyim?, Benden sikayetler ve gecimsizliklerde ne yapmaliyim?, Ustlerim, astlarim ve esitlerimle is iliskilerini nasil duzenlemeliyim?, Beni cok rencide edici tavirlara nasil karsi koymaliyim?, Yoneticimle sorunlarimi nasil konusmaliyim?, Hic tanimadigim ve yoneticimi arayan kisilere nasil davranmaliyim?, Muhasebe ile ilgili bilmem gereken 10 temel konu nedir?, Finans ile ilgili bilmem gereken 10 temel konu nedir?, Dis ticaret ile ilgili olarak bilmem gereken 10 temel konu nedir?, Modern yonetim trendleri ile ilgili olarak bilmem gereken en onemli 10 trend nedir? Gibi sorulara cevap aranacaktir.

27 Eylul Cumartesi - 09.30 - 12.00

Yonetici Asistanliginda Kocluk ve Geribildirim; Mukemmellik Bilesenleri
Konusmaci: Zulal Gunal

"Mutluluk,basimiza gelene degil de,basimiza geleni algilama seklimize Baglidir"
Yonetici Asistanliginda Kocluk ve Geribildirim; Mukemmellik Bilesenleri programimizda; Mukemmellik Goreceleri, Mukemmellik ve Kocluk, Kendi kendimizin Kocu muyuz? Koclugun organizasyonel turleri, Koclukta Bes Prensip, Kocluk Modelleri, Hayir! Diyebilmek, Surekli Degisim, Yaraticilik, Denge Yaratmak, Kocluk ve Geribildirim konularina deginilecektir.

27 Eylul Cumartesi - 13.30 - 17.00
Yonetici Asistanliginda Gorev Pratikleri ve Ust Yonetici Esgudumu
Konusmaci: Gulbin Goral
 

Yonetim bilimciler, yonetim kavramini degisik acilardan tanimlamislardir: "Yonetim, planlama, orgutlenme, tamamlama, denetleme yoluyla uygulanan bir liderliktir; yonetim bir karar alma sanatidir." Yonetimi bir bilim olarak el alip arastirmalar yapanlar, insan ruhunun karakteristikleriyle, endustriyel verimliligi birlikte incelemislerdir. Bu baglamda; Gunumuzun meslek taniminda yonetici asistanligi kavraminin iceriginde bilimsel nitelikler sart demektir. Davranis bilimleri, teknik bilimler ve matematik bilimler bu meslegin alt yapisini olusturur.
Ikibinli yillarda sekreterlik mesleginin onu acilmis ve icerigi kabuk degistirmistir. Gunumuzde asistan, fikir ureterek, yeni yontemler gelistirerek ofisi bir yonetici kadar yonetebilmeli, bir arsiv uzmani kadar sirket evrakinin isleyisini ve dosyalamasini gerceklestirebilmeli, bir dilbilimci gibi ana dilini etkin bir bicimde kullanarak orgutlenme planlari, piyasa arastirmalari yapmali, bir teknik adam gibi Buro otomasyonu ve yonetim bilgi islem sistemleri konularinda bilgi ve beceri sahibi olmalari yaninda, isletme yonetimi ve ekonomi konusunda da bir bakis acisina sahip olabilmelidir.
Programimiz katilimcilarimiza bu kapsamda bir birikim sunmayi amaclamaktadir.

Biyografiler:

Funda Erisken
Funda Erisken Anadolu Universitesi Isletme egitimini basariyla tamamladiktan sonra Ogrenim hayatina Yeditepe Universitesi Isletme MBA programinda devam etmek uzere yol almistir.
Is hayatina Universite doneminde stajyer olarak basladigi asistanlik gorevi sonrasinda 20 yil Yonetici Asistanligi yaparak devam etmistir.
1998 – 2008 yillari arasinda Turkcell' de CEO, Yonetim Kurulu Baskani Asistanligi Ust Duzey Uzmanligi dahil 10 yil boyunca cesitli gorevlerde bulunmustur.
Yurt disinda egitimlere katilmakta yenilikleri surekli takip etmekte ve tum bu tecrube ve bilgi birikimini paylasmak icin kariyerine uzun zamandir uzman egitmen olarak devam etmektedir.
Ingiltere Londra da birlikte calistigi Egitim Uzmanlari ile birlikte olusturduklari ve bizzat kendisinin de katilimci olarak bulundugu egitimlerden olan "Creative Work Shop – Gorsel Satis ve Yaraticilik & Insan Iliskileri egitimlerini ulkemizde de uygulama calismalari bulunmaktadir.
En buyuk deneyim ve tecrubelerini edindigi egitimler, yurt ici ve yurt disi seminer ve programlar yani sira calistigi degerli sirketlere de borclu oldugunu siklikla dile getirir.
Yonetici Asistanlarina fayda saglayacak olan "Yonetici Asistani El Kitabi" isimli kitabi bulunmaktadir.
Halen yazmayi surdurdugu taslak asamasinda olan ve insan iliskileri uzerine orneklemeler tasiyan bir kitabida hazirlanmaktadir.

 

Almila Dalkilic
Istanbul'da dogumlu olan Dalkilic, 1993 yilinda Mimar Sinan Universitesi Sahne Goruntu Ana Sanat Dali Tiyatro Dekor Kostum bolumunden mezun olmustur. 2003 yilinda London School of Public Relations'dan 'An Integrated approach to PR Certificate' almistir. Uki ve Beymen'de dekoratorluk yaptiktan sonra; TGRT, Istanbul FM, Medya FM, Radyo Marmara ve MTV'de Program Yapimciligi ve Sunuculuk yapmistir. Logo Sirketler Grubu, Spotek ve Canakcilar Sirketler Grubu'nda Reklam ve Halkla Iliskiler Muduru olarak calismistir. Sektorde calisirken bir yandan da cesitli ozel okul ve kurumlarda egitimler vermeye baslamistir.
Ak Parti, Kadikoy Belediyesi, Kadikoy Belediyesi Saglik Poliklinigi, Marmara ve Bogazlari Belediyeler Birligi, Timder Akademi'de iletisim, topluluklari etkileme, etkili ve guzel konusma, imaj ve beden dili konularinda egitimler vermistir. Sozlesmeli olarak 1 seneye yakin bir sure Kadikoy Belediye Baskanligi Iletisim Danismanligi gorevini surdurmustur.
Temmuz 2004 baskili 'Iletisimde Iletisim' isimli bir kitabi vardir.
Bazi aylik dergilerde her ay duzenli olarak kendine ait sayfalarda yazi yazmakta, Egitim ve seminerlerini devam ettirmektedir.

 

Perihan Yazici
1951 yilinda dogan Perihan Yazici Is hayatina 1972 yilinda Ingiltere'de atilmistir. Burada Yiyecek ve Icecek Sektorunde Pazarlama alaninda faaliyet gosteren bir firmanin Yoneticiligini yapan Perihan Yazici, Turkiye'ye dondukten sonra Vakiflar Bankasi Dis Iliskiler Bolumunde Uzman olarak calismistir.
1984'te Northern Telecom'da Yonetici Asistani olarak goreve baslayan Perihan Yazici, burada 1991 yilina kadar gorev yapmistir. 1991-1998 yillari arasinda Netas'ta, daha sonra Vestel'de Tanju Argun'un Asistanligini yapmistir. 1998 yilindan itibaren de Eregli Demir Celik Fabrikalari (Erdemir)'de Tanju Argun'un Danismani olarak profesyonel is hayatini surdurmustur. Erdemir'de Genel Mudur Danismanligi gorevinin yanisira Halkla Iliskiler Koordinatoru gorevini de ustlenen Perihan Yazici, dinamik bir halkla iliskiler departmani olusturarak Subat 2000 tarihine kadar calismalarini burada yurutmustur. Yurtdisinda yeniden Nortel'de Hukumetle Iliskiler Bolumunde bir sure gorev yapan Perihan Yazici, Isdemir'de Iletisim ve Tanitim Koordinatorlugu gorevini 2002 yillari basindan Mayis 2003'e kadar surdurmustur. Halen Ingiltere'de Nortel'de hukuk bolumunde is yasamina devam etmektedir.
Hacettepe Universitesi Fransiz Dili ve Edebiyati Bolumune devam etmis olan Perihan Yazici halen cesitli kuruluslarda ve universitelerde, Yonetim ve Yonetici Asistanligi konularinda danismanlik hizmeti, seminerleri vermekte ayrica bir psikoloji ve paylasim sitesi olan www.hatunca.net web sitesinde kose yazarligi yapmakta, okuyuculardan gelen sorulari yanitlamaktadir.
Bos zamanlarda bahce, muzik, bireysel gelisim, kendini tanima ve davranis psikolojisi ile ilgilenen ve seyahat etmeyi seven Perihan Yazici, evli, 3 cocuk annesi olup Fransizca ve Ingilizce bilmektedir.
 

Ferah Onat
1973 Ingiltere dogumlu Onat, Yasar Universitesi Meslek Yuksekokulu Buro Yonetimi ve Sekreterlik Programi Sorumlusu ve Yardimci Docent Doktordur. Dokuz Eylul Universitesi Izmir Meslek Yuksekokulu Buro Yonetimi ve Sekreterlik Programi'nda Ogretim Gorevlisi olarak da bulunan Ferah Onat 1994 yilinda A&A Basin Danismanligi Yonetici Asistani, Taktez Muh. Ltd. Sti. Yonetici Asistani Kultur Sanat Etkinliklerinde Gonullu Calisma 1991-1996 gorevlerinde de bulunmustur.
Ege Universitesi Sosyal Bilimler Enstitusu Halkla Iliskiler ve Tanitim Anabilim Dali Mezunudur ve akademik gorevinin yani sira yonetici asistanligi konusunda cesitli konferans ve seminerlerde konusmaci kimligiyle yer almaktadir.
 

Dr. Selin Aygen
Akdeniz Universitesi Buro Yonetimi ve Sekreterlik Bolum Baskani olan Aygen; Selcuk Universitesi, Sosyal Bilimler Enstitusu, Isletme Anabilim Dalinda doktorasini yapmistir.2005 yilinda Seckin Yayinlari tarafindan, Sekreterlik Bilgisi isimli kitabi da yayinlanan Selin Aygen MEB-YOK Meslek Yuksekokullari Program Gelistirme Projesi" Buro Yonetimi ve Sekreterlik Egitim Programi Komisyon Uyesi gorevinde de bulunmustur.
"Sekreterlik Hizmetlerinde Toplam Kalite Yonetimi ve Is Basarimina Etkisi, "Buro Yonetimi ve Sekreterlik Egitiminde Duygusal Zekanin Onemi ve Is Basarimina Etkileri, Kuresel Degisim Surecinde Kurum Kimligi ve Markalasma", "Eco-Innovation As A Sustainable Corporate Strategy For New Product/Process Development" "Yonetici Sekreterliginin Yeni Vizyonu: Yonetici Koclugu" gibi konularda ulusal ve uluslar arasi bir cok kongre ve konferansta sunumlarda bulunan Aygen Ogretim Gorevinin yani sira Yonetici Asistanligi konusunda tum bilesenler hakkinda cesitli organizasyonlarda aktif olarak yer almaktadir.
 

Necdet Uygurer
Orta Dogu Teknik Universitesi Isletmecilik Bolumu pazarlama ve sistem teorileri ana dallarindan 1976 yilinda Yuksek Seref Derecesi ile mezun olmus, Seref Derecesi ile Yuksek Lisansini tamamlamistir.
Ilk is deneyimi olarak 1972 yilinda Cleveland, Ohio, ABD de satis staji ve sonrasinda satis asistanligi yapmistir. Ozel sektorde en son Sise Cam Holding pazarlama mudur yardimciligi gorevinde bulunmustur.
1987 Yilinda yonetim danismanligi alaninda serbest calismaya baslayarak, Isvicre ve Ingiltere merkezli uluslararasi ticaret gruplarinin Turkiye temsilciligi, kurucu genel mudurluk ve yonetim kurulu uyeliklerini yapmistir. Bu cercevede Ingiliz E. D. F. and Man dis ticaret grubunda gorev almistir.
Necdet Uygurer 1998 den bu yana Yeditepe Universitesinde degisken zamanli ogretim gorevlisidir. Isletme Bolumunde, lisans ve yuksek duzeyinde davranis bilimi, isletme ve marketing konularinda dersler vermektedir. Ayni zamanda Orta Dogu Teknik Universitesi Isletme Bolumunde, Retailing ve Marketing Channels dersleri vermekte ve bir cok seminer ve konferansa konusmaci olarak katilmaktadir.

Zulal Gunal
1987 yilinda Bogazici Universitesi Orta Kademe Yoneticilik programini tamamladi. 2002 yilinda Anadolu Universitesi Yonetim ve Organizasyon bolumunden mezun oldu. 1991-1992 yillari arasinda Juvena Ellen Betrix' de Guzellik Uzmani, 1992-1993 yillari arasinda Citroen Ilban Tekinler Otomotiv' de Genel Mudur Sekreteri olarak gorev almistir. 1993 yilindan bu yana THY' da Yer. Is Bsk. Cip Memuru, Egitim Bsk. Sekreteri ve Egitim Bsk. Uzmani olarak gorev almistir. 2002 yilindan buyana Egitim Bsk. Onayli Egitmen olarak THY' da is yasamina devam etmektedir.
Iyede Semineri (Is hayatina baslangic, yazismalar, evrak yonetimi, davranis ve protokol, estetik bilgileri), Outlook ile Zaman ve Kaynak Yonetimi, Ofis Yonetimi ve Yonetici Asistanligi Uzmanlik Semineri vermis oldugu egitimler arasinda yer almaktadir.
 

Buket Tunakan
TED Ankara Koleji ve Hacettepe Universitesi, Sosyal ve Idari Bilimler Fakultesi Fransiz Dili ve Edebiyati mezunudur ve ilk is hayatina 1978 yilinda Unilever de baslamistir. Uzun seneler Cok uluslu sirketlerin yabanci Genel Mudurleriyle onlarin sagkolu olarak calismis Istanbul'a yerlesmelerine ve Turk kulturunu tanimalarina yardimci olmustur.
Bu zaman zarfinda yabanci uyruklu genel mudur eslerine imaj, ev dekorasyonu, davet organizasyonu konularinda danismanlik hizmeti vermistir. Calistigi sirketlerde sirket imaji ile ilgili gerekli konularda iyilestirme calismalari yapmis ve calisanlara bu konuda egitimler vermistir. Unilever , Nestle , Manajans Thompson , Pfizer , General Electric Power Systems , Tetrapak , 3M calismis oldugu sirketlerdendir.
2004-2007 yillari arasinda Sosyal Sorumluluk Projelerinde son calistigi 3M sirketini temsil etmis ve Proje Muduru olarak tum projeleri basindan sonuna kadar planlayip acilislarini organize etmistir

 

Dr. Murat Bilgili
Dr. Murat Bilgili orta ve lise egitimini Sisli Terakki lisesinde tamamladiktan sonra I.U.Cerrahpasa Tip Fakultesini bitirdi. Adli Tip Ihtisasi'nin uzerine I.U.Capa Tip Fakultesi Eriskin Psikiyatrisi ve Cocuk Psikiyatrisi Bolumlerinde calisarak Adli Psikiyatri alanina yoneldi. Bu alanda bircok yayini oldu. Adli Tip Kurumunda baskan yardimciligi yapti.
Dr. Kriton Dincmen'le birlikte Varoluscu Felsefe ve Varoluscu Psikiyatri uzerinde uzun yillar calisti.
Psikiyatri ve Sosyal Psikiyatri alanlarinda yayinlar yapti. Kongrelere panelist olarak katildi.
"Daldaki Son Yaprak Sen Degilsin" isimli psikanalitik degerlendirmeye yonelik romani ve "Batinin Sovalyeleri Dogunun Fakirleri" isimli Varoluscu Felsefe ve Psikiyatri, Yabancilasma ve kulturler arasi iliskilerde mutluluga ulasabilmeyi irdeleyen kitabi ve son olarak "Sadra" isimli romani yayinlandi.
Bircok Konferansta konusmacilik yapan Bilgili halen iki ayri radyoda program, yasam koclugu, yazarlik ve egitim koordinatorlugu yapmaktadir
 

Yrd. Doc. Dr. Ebru Nurluoglu
Istanbul Universitesi Iletisim Doktorasini tamamlayarak akademik hayatina baslayan Nurluoglu ayrica, Yeditepe Universitesi Halkla Iliskiler Mastiri, Hunter Collage, 1 yil New York Iletisim Mastiri, Bogazici Universitesi, Sosyoloji Bolumu, Saint Benoit Fransiz Koleji mezunudur. Ayrica "Politika Okulu" ; "Sahika Tekand Sanat ve Oyunculuk Atolyesi"; "Zaman Yonetimi"; "Hastings ve Oxford Lady Spencer College"; "Institute for Life Coach Training U.S.A" den sertifika sahibidir. Bunlara ek olarak Channel 5 Milano, Italya' da Konuk Gozlemci olarak bulunmustur.
EnPR Iletisim Hizmetleri'nin kurucusudur. Teknolojiden gidaya, AB yatirimlarindan havayollarina kadar uzanan genis bir yelpazede pek cok sirketin basin ve iletisim danismanligini ekibiyle beraber gerek stratejik planlama gerekse saha calismasi anlaminda yurutmustur.
Yaklasik 5 yil pazarlama, reklam, PR odakli bir yayin olan Media Cat adli dergide PR Sepeti basligiyla kose yazarligi yapmistir. Yazilarinda pazarlama, reklam, PR, etkinlik yonetimi, sponsorluk iletisimi uygulamalarina elestiri ve yorumlarla yer vermistir. Bogazici, Galatasaray, Dogus, Yeditepe, Bahcesehir gibi cesitli universitelerde PR, reklam, pazarlama, kisisel gelisim ve iletisim konularinda egitimler vermistir. Saglik ve egitim alaninda hizmet veren A.I.P. (Acil Ihtiyac Projesi) Vakfi'nin kurucusu ve baskanidir. Kendi hazirlayip sundugu "Sen de Katil" adli televizyon programiyla Turkiye'deki vakif ve dernekleri tanitmistir. Kanal D'de Misafir Odasi adli programi canli olarak sunmustur.
Cesitli universitelerde ogretim gorevlerinin yani sira is dunyasina yonelik seminerler ve konferanslar sunmaya devam etmektedir.
 

Ergun Zoga
Arnavutluk Kraliyet ailesine birinci derecede mensup Kosova kokenli M.Ergun Zoga, Ankara Universitesi Hukuk Fakultesi mezunu olup, Istanbul Barosu Avukatlarindandir.
Amerika'da Pittsburgh Universitesi Graduate School of Public and International Affairs ile ARMY Management Agency'de ORGANIZASYON METOD (O&M) ve INSAN MUHENDISLIGI (Human Engineering) konularinda ileri mesleki egitimini tamamlamis, Amerikan Tarim Bakanligi ile Milli Arsiv Dairelerinde staj yapmistir. Ayrica Ingiltere'de Industrial Society'nin, Belcika'da Management Center Europe'un, Londra, Bruksel ve Milano'da tertipledikleri gelistirme programlarina katilmistir.
Bir sure DSI Genel Mudurlugu Makina Ikmal Dairesi'nde Baskan Sekreteri olarak gorev yapan Ergun Zoga, bilahare DSI Genel Mudurlugunun Organizasyon ve Metod subesinde uzman ve mudur unvanlari ile gorev yaptiktan ve yurt disi egitimini tamamladiktan sonra; 1961 yilinda Amerikan Yardim Teskilati (AID) Turkiye Misyonu Amme Hizmetleri Subesi'ne Yonetim; Organizasyon-Metod ve Egitim Uzmani unvani ile tayin edilmis, 1965 yilina kadar adi gecen kurulusun yetkili uzmani olarak Merkezî Devlet Kuruluslarinda gorev yapmis ve egitimler vermistir. Kamu Sektoru Idari Reform Calismalarindaki katkisi nedeni ile Amerikan Buyuk Elciligi Ustun Basari Takdirnamesi (1965); 6. Turkiye Bilgisayar Kongresi'nde en iyi bildiri sahibi olarak Birincilik Odulu (1989); Lions olmamasina ragmen Lions Camiasinda yapmis oldugu Egitim ve iletisim hizmetleri nedeni ile Uluslararasi Direktor takdirnamesi (l994) ve Devlet Planlama Teskilatinda Sekizinci Donem Plan hazirlik calismalarindaki katkisi nedeni ile de DPT Mustesarligi tesekkur ve takdir belgesi (2000) almistir.
Yonetim alanindaki 47 yillik calisma hayatinda cesitli kuruluslarda 40'i askin etud ve organizasyonel proje yapan, ulkemizde hizmetici egitimi baslatan grup icinde yer alan Ergun Zoga, Cagdas Yonetim ve Yoneticilik; Organizasyon - Metod; Insan Muhendisligi; Toplumsal Iliskiler, Bankacilikta ve Sigortacilikta yurt icinde ve disinda, halka acik toplantilar dahil yaklasik 29.550 saate yakin egitimci, egitici ve konferansiye olarak calismistir.
1982 tarihinden itibaren Koc Toplulugunda gorev almis bulunan konusmaci, kurulus projesini yuruttugu ve 11 yil Direktorlugunu yaptigi KOGEM'deki (Koc Holding Egitim ve Gelistirme Merkezi) gorevinden 01.01.1994 tarihinde ayrilmis ve Topluluktaki hizmetine Holding Yonetim Musaviri unvani ile devam etmistir.
Zoga Ata Holding'in Yonetim Kurulu Baskanlik Danismani olarak Ata Holding Egitim ve Gelistirme Akademisinin Kurulus Projesini de yurutmustur. Halen Migros Genel Mudurlugu Egitim Danismani olarak yari zamanli calismaktadir.


Gulbin Goral
Istanbul dogumlu olan Gulbin Goral, Ticaret ve Turizm Yuksek Okulu'na bagli Istanbul Buro Yonetimi Bolumu'nu bitirdi. Oyak-Renault Grubu'nda muhasebe ve fiyatlama bolumlerinde calisti. 1989'dan bu yana, basta Marmara Universitesi Sosyal Bilimler Meslek Yuksek Okulu olmak uzere, Bogazici Universitesi Onlisans Yuksek Okulu ve ozel universite ve dersanelerde "Buro Yonetimi", "Yazisma Kurallari", "Is Psikolojisi", "Dosyalama", "Sekreterlik Bilgileri", "Raporlama", "Stenografi" gibi derslerin egiticiligini yapmaktadir.
Milli Egitim Bakanligi'na bagli cesitli sekreterlik kursu programlarinin mufredatlarini hazirlamada aktif gorev aldi. Egitim programlarinin uygulanmasiyla ilgili olarak danismanlik yapti. Bu konulardaki calismalarini ve arastirmalarini surduren Goral'in basinda yayinlanmis cesitli makaleleri ve 10 kitabi bulunuyor. Halen Marmara Universitesi Sosyal Bilimler MYO'da ogretim gorevlisi ve program danismani olarak hizmet vermektedir.

 

Programlar Moduler Katilima Acik Olup Her Bir Seminer Katilim Bedeli 150 YTL + KDV dir. 6 Gunluk Paketin Tamamina katilim ise 1500 YTL + KDVdir.

w w w   b o g a z i c i e g i t i m  c o m  t r    Kayit ve Bilgi Icin:   tel: 0216 4863095pbx

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder