21 Temmuz 2008 Pazartesi

Biz Fuarları

16 - 19 Ekim 2008 tarihleri arasında gerçekleşecek olan biz Fuarları, turizme hizmet veren sektörleri İstanbul (DTM) Fuar Merkezi'nde tek çatı altında toplayacak.

Haberin Devamı...


KENDİNİ TEMİZLEYEN "DIŞ CEPHE KAPLAMASI" X-TERIOR

Japon seramik devi Inax tarafından üretilen, sağlıklı ve konforlu bir yaşam sağlayan Ecocarat "İç Cephe Kaplamasın"dan sonra bir ilke daha imza atan Global Group, X-Terior "Dış Cephe Kaplamasını'' da yapı sektörüne sundu.

Haberin Devamı...



TURİZM SEKTÖRÜ "FIDELIO V8 RESORT EDITION" İLE HAREKETLENECEK

Otel yönetim yazılımında dünya markası Fidelio'nun Türkiye temsilciliğini yürüten Protel, turizmcinin yüzünü güldürecek yeni bir projeye imza atıyor. "Fidelio Resort Edition" tüm resort otellerin ihtiyaçlarını karşılayacak çözümleri tek bir pakette sunuyor.

Haberin Devamı...


4 MİLYAR DOLARA TURİZM ŞEHRİ KURUYOR

Türkiye listesinde 1.4 milyar dolarlık servetiyle 19'uncu sırada yer alan Ali Ağaoğlu, turizm alanındaki yatırımlarını arttıracağını açıkladı. Ağaoğlu'nun turizm yatırımlarının merkezini ise İstanbul ve Bodrum oluşturuyor...

Haberin Devamı...


BÜYÜK OTEL GRUPLARI "DÜNYA KÜLTÜR MİRASI LİSTESİ"NE
ADAY OLAN MARDİN'E YÖNELDİ

Mardin'de kentin turizm potansiyelini artırmak için Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Mardin Valiliği'nin çalışmaları sürüyor. Büyük otel zincirlerinin de bölgeye ilgisini artırmış durumda. Hilton Garden Inn'in temellerini önümüzdeki günlerde atacak olan Kosifler'in yanısıra Dedeman, Divan ve The Green Park Grubu'nun da bölgeye yatırım için incelemelerde bulunukları berlirtiliyor.

Haberin Devamı...


HOLIDAY INN, GOSB'DE OTEL YATIRIMINA SOYUNDU

Holiday Inn, Türkiye'nin en büyüğü olarak bilinen Gebze Organize Sanayi Bölgesi'nde (GOSB) 100 odalı bir otel yatırımına hazırlanıyor. Zincir otellerin, Türkiye'de ağırlıklı olarak işletmeciliğe soyunduğunu belirten GOSB Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Güngör (soldaki), Holiday Inn'in otel yatırımıyla bu konuda bir ilke atacaklarını söylüyor.

Haberin Devamı...


BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB
(TÜRKİYE ODALAR BORSALAR BİRLİĞİ) İZNİ İLE DÜZENLENMEKTEDİR.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder