21 Temmuz 2008 Pazartesi

ISAF FUARI

11. ULUSLAR ARASI ISAF GÜVENLİK VE YANGIN FUARI ETKİNLİKLERİ

Her yıl firmaların ve sektör ile ilgili kurumların bir çok etkinlik düzenlediği ISAF Fuarı'nda bu yıl netleşmiş olan sunumlar için linke tıklayınız.

Haberin Devamı...



EDS VE GE İŞBİRLİĞİYLE "GE GÜVENLİK VE CCTV SEMİNERİ" DÜZENLENDİ.

EDS ve GE işbirliğiyle "GE Güvenlik ve CCTV Semineri" düzenlendi. GE Güvenlik ve CCTV Semineri, EDS bünyesinde 11 Haziran 2008 tarihinde gerçekleşti. Tüm gün devam eden seminerde, katılımcılara GE Güvenlik ve CCTV ürünleri tanıtıldı.

Haberin Devamı...


SEKTÖRDEN RÖPORTAJ: ÖZAK TURNİKE

1974 senesinde kurulmuş olan Özak Turnike'nin ana faaliyet alanı turnike ve turnikeli geçiş sistemleri üretimidir. Geçiş kontrol, güvenlik amaçlı geçiş kontrolü yapan turnike sistemlerinin yanında özürlü kişilerin geçişleri için özel çözümleri ile V.I.P. geçişleri içinde özel dizayn ve tasarımlı çözümleri de mevcuttur. Şirketin Genel Müdürü Özer Özalp ile yapılmış olan röportaj linktedir.

Haberin Devamı...


ERBEN KALİTESİNİ SERTİFİKALANDIRDI

30 yıldır Konyalı saat grubu bünyesinde hizmet veren ve giriş kontrol sistemlerinde geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Erben, 2008 yılı itibariyle sertifika işlemlerini tamamlamıştır. ISO 9001:2000 Kalite Belgesini alan Erben, bundan sonraki hizmetlerini ölçülebilir kalite standartları içinde vererek, mevcut müşteri memnuniyet yüzdesini arttırmayı hedeflemektedir.

Haberin Devamı...


SESE DUYARLI GÜVENLİK KAMERALARI KURULUYOR

Özel bir güvenlik şirketi, MOBESE'nin üst versiyonu olarak tanımlanan sistemi Denizli'nin kalabalık bölgelerine kuruyor. Sese duyarlı güvenlik kameraları, ani bir fren veya ses yükselmesi gibi durumlarda o tarafa dönüyor.

Hırsızların işini zorlaştıracak ve trafik kazalarının meydana gelişini gösterecek sistem, polis ve jandarmanın da işini kolaylaştıracak.

Haberin Devamı...


ÇİN VE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ
OLİMPİYATLARIN GÜVENLİĞİ KONUSUNDA İŞ BİRLİĞİ YAPIYORLAR

Çeşitli A.B.D. kurumları bu yaz düzenlenecek olan Olimpiyatlar için Çin ile işbirliği yapmakta ve tecrübeleri ve kaynaklarını paylaşmaktadırlar.

organizasyon.saemco.org

 

Haberin Devamı...

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB
(TÜRKİYE ODALAR BORSALAR BİRLİĞİ) İZNİ İLE DÜZENLENMEKTEDİR.

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder