14 Temmuz 2008 Pazartesi

SAEM Hediyelik

Saem Hediyelik
SAEM HEDİYELİK ürünleri içerisinde çantalar, terlikler, şapkalar, takılar, bulunmaktadır. Hediyelik eşya konusunda favorimiz deri çantalarımızdır. Promosyon ürünler ise her ay değişmektedir. Promosyon ürünler ile beraber çanta, terlik, şapka, takı çeşitlerimizi de burada tanıtacağız.. Hediyelik Eşya sektöründe yeni olmamıza rağmen, bol seçeneklerimiz ile sizi şaşırtmaya talibiz..SAEM Hediyelik Eşya ürünlerinden çanta, terlik, şapka ve takı bol seçenekli ve uygun fiyatlıdır. SAEM promosyon ürünler ve sürpriz hediyelikler ile ayrıca hizmetinizdedir. Çanta, terlik ve takı çeşitleri sürekli değişmektedir.

CAM ÜRÜNLERİMİZ
SAEM, Hediyelik Eşya alanında cam ürünlerini beğeninize sunuyor.. Gala Serisi ve Lale Serisi size, Vazolar, Şamdanlar, Abajurlar, Küllükler, Meyvelikler ile farklı seçenekler ve modeller sunuyor..

İmalat İstanbul Esenyurttaki fabrikamızda yapılmaktadır.. Vazo, Şamdan, Abajur, Küllük, Meyvelik modellerini Paris ve Londra'dan anlaşmalı heykeltraşlarımız tasarlamaktadır..

AÇIKLAMALAR!

Saem Hediyelik sitesinde sergilenen ürünler için perakende satışımız yoktur. Burada gördüğünüz ürünlerin tamamında stok sorunu yoktur. Cam hediyelikler, Vazo, Küllük, Meyvelik, Şamdan..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder