29 Temmuz 2008 Salı

 
 
 

 
 
Sayı:3


Bir Kente Dair Herşey




Sektöre Ulaşmanın En Kolay Yolu





Dünya'nın En Önemli Güvenlik Dergisi Artık Türkiye'de!



Listemize girmek istiyorsanız lütfen buraya tıklayın.
Listemizden çıkmak istiyorsanız lütfen buraya tıklayın.
Bülten hakkında bilgi almak istiyorsanız buraya tıklayın.
Bülteni arkadaşınıza tavsiye etmek için lütfen buraya tıklayın.

 


 

TRETUAR DÜZENLEMELERDE SON NOKTA

DEVLER GİBİ ESERLER BIRAKMAK İÇİN KARINCALAR GİBİ ÇALIŞMAK LAZIM.

Tretuar düzenlemelerde yeni nesil taşlar, ekonomik anlamda kendini kanıtlamış, kalitesiyle bu zamana kadar olan tabuları yıkarak düzenlemelere son noktasını koymuş ve BİNYAPI A.Ş. ile yeni bir çığır açmıştır.

Haberin Devamı...


İSTANBUL YOLLARINDA GECE ASFALT MESAİSİ?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanındaki 5 bin kilometrelik yolu trafiği aksatmamak için "taşımalı sistemle" gece asfaltlıyor. 2 bin personelden oluşan 225 ekip, İstanbul genelinde geceleri asfalt mesaisi yapmaya başladı.

Haberin Devamı...



FATİH ÖKÇE'DEN KREP KAUÇUKTAN ÇEŞİTLİ FİGÜRLÜ VE KOKULU KAUÇUK ZEMİN MALZEMELERİ

2007 yılında üretime başladığı ve fattab markasıyla piyasaya sunduğu kauçuk zemin malzemelerinde sürekli yenilik çalışmaları yapan Fatih Ökçe, bu çalışmalarına krep kauçuktan çeşitli hayvan figürlü, çilek ve çimen kokulu kauçuk zemin malzemelerini de eklemiştir.

Haberin Devamı...


GÖKMEDERESE'DE ÇEVRE DÜZENLEME PROJESİ START ALDI

Selçuklu mimarîsinin önemli eserlerinden olan ve 13.yüzyılın şaheseri olarak gösterilen Gökmedrese'de çevre düzenleme çalışmaları başladı. 2006 yılında Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından restorasyona alınan Gökmedrese'de restorasyon çalışmaları sona yaklaşırken diğer taraftan ise çevre düzenleme çalışmalarına start verildi.

Haberin Devamı...


İSTANBUL KALDIRIMLARINDA YAP-BOZ TARİH OLUYOR!?

"Helikopter Beton" denilen özel bir betonla İstanbul kaldırımlarında yap-boza son vereceklerini açıklayan Başkan Topbaş, ?Dünyada uygulanan bu sistemi İstanbul'a getirerek kaldırımları üçte bir fiyatına, üstelik bir daha bozulmamak üzere yapıyoruz? dedi.

Haberin Devamı...


RADİKAL GROUP BACA VE SU DEPO SİSTEMLERİ KONUSUNDA HİZMETİNİZDE...

Baca temizliği, montajı, baca kamerası ile baca içi görüntülenerek sorun tespiti yapan Radikal Group, kullanıcıya baca ile ilgili her türlü tasarruf ve kullanımla ilgili destek vermektedir. Çekmeyen bacaların ölçüm ve testlerini yapan Radikal Group, gerekli incelemelerden sonra gerekli durumlarda baca fanı önererek çekişi düzenlenmektedir. Bacada görülen hataları ve iyileştirme önerilerini servis raporu olarak müşteriye aktaran firma, müşteri talebi doğrultusunda da gerekli çözümleri vermektedir.

Haberin Devamı...


BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NE ÖDÜL...

27, 29 ve 30 Mayıs tarihlerinde Ankara ve İstanbul'da düzenlenen Türkiye 13. Esri Kullanıcıları toplantısında, uygulama geliştirme yarışması dalında İstanbul Büyükşehir Belediyesi 1.lik ödülü aldı.

Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü bilgi-işlem grubu bünyesinde geliştirilen harita uygulama programı ile gün içinde yapılacak yol bakım çalışmaları online olarak takip edilebiliniyor. Bu bilgiler yakın bir tarihte İBB web sayfası üzerinden vatandaşlara açılacak.

 


BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR BORSALAR BİRLİĞİ) İZNİ İLE DÜZENLENMEKTEDİR.

Marmara Tanıtım Fuarcılık
İstanbul (Merkez) Tel: +90 212 481 04 04 Fax: +90 212 481 04 74
Ankara (Şube) Tel: +90 312 426 64 22 Fax: +90 312 426 64 41
İzmir (Şube) Tel: +90 232 422 00 93 Fax: +90 232 422 16 33

 
Fuarlarımız
Yayınlarımız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder