14 Temmuz 2008 Pazartesi

Saem Organizasyon Hizmetleri

Saem Organizasyon
Şirketimiz bayi toplantıları, açılış organizasyonları, tanıtım organizasyonları, kurumsal piknik organizasyonları, fuar etkinlikleri ile fuar standları kurmak ve işletmek, ayrıca seminer ve kutlama organizasyonları, üniversite şenlikleri, belediyelere özel çalışmalar ve ramazan festivalleri, mezuniyet törenleri, festival organizasyonları içinde saem bandosu, konser organizasyonları, yat ve tekne gezileri, gemi indirme törenleri , temel atma törenleri, okul tanıtım ve etkinlikleri ve saem orkestrası, yılbaşı partileri, düğün organizasyonları, temalı davetler, sünnet düğünleri, doğum günleri, hostes manken palyaço hizmetleri, ses sistemleri, catering hizmetleri, sanatçı organizasyonları, Bando ve orkestra temini yapmaktadır.


SHOW TIME ORGANISATION


Amacımız, özel günlerinizi en iyi şekilde kutlamanızı sağlamak ve o günü sizin için unutulmaz kılmak. Yıllar ile tecrübe kazandık, şimdi tecrübemizi paylaşıyoruz. İddialıyız ve kendimize güveniyoruz.. Nişan, düğün, nikah, doğum günü ve benzeri organizasyonlar ile açılış davetleriniz ve diğer özel günlerdeki kutlamalarınız için bizi aramanız yeterli.

Telaşınızı Bize Devredin!..

Mekanlar
Deniz Kenarı (Plaj - Beach), Dini Mekanlar, Düğün Salonları, Eğlence Mekanları, Havuzlu Mekanlar, Kaplıcalar, Kır Mekanları, Kongre ve Sergi Salonları, Mesire Yerleri, Oteller (İstanbul, Ankara, İzmir ve tüm Türkiye), Restaurantlar, Sosyal Tesisler, Tarihi Mekanlar, Tatil Köyleri, Tekne ve Yatlar..

Hedef Bölgeler
İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Çanakkale, Edirne, Kızılcıhamam, Bodrum, Marmaris, Fethiye, Cappadocia, Adana, Konya, Erzurum, Kayseri, Trabzon..
Tecrübemize güveniyor, ucuz olduğumuzu biliyoruz..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder