14 Temmuz 2008 Pazartesi

Saem Otel Buklet

SAEM Buklet Malzemeleri, Otel Aksesuarları, Otel Ekipmanları, Yastık, yorgan, yastık kılıfları, nevresim takımları, Şampuan Çeşitleri, Şişe Çeşitleri, Traş Setleri, Sabunlar, Sabun Çeşitleri, bukletler, dikiş setleri, traş setleri, traş bıçağı, şampuanlar, doğal sabunlar, askı, çekecek, elbise fırçası, bar aksesuarları, otel terlik çeşitleri, kokteyl karıştırıcı, bardak altlıkları, taraklar, otel tekstil, yatak aksesuarları, promosyon ürünleri ile hizmetinizdedir.
PROMOSYON! Ürünlerin üzerine istenirse logo konulur. Logolar SAEM'in promosyonu olarak ücretsiz basılır.

Oteller, tatil köyleri, ordu evleri, öğretmen evleri, polis evleri, yurtlar, pansiyonlar ve benzeri yerler için buklet ürünlerimiz uygundur.

AÇIKLAMALAR! Otelinize özel şampuanlar üretilir. Bu şampuanların içerisinde kullanılan esansların muhteviyat formulleri otelinize ait olup başka hiçbir yerde kesinlikle kullanılmaz. Üstelik bu işlemin ek bir maliyeti yoktur. Sadece teslimat süresi biraz uzayacaktır.İlk sipariş logosuz istenirse bir ay logolu istenirse iki ay sonra teslim edilir. Daha sonra yapılacak olan siparişler (Türkiye'nin heryerine) maksimum 3 gün içerisinde teslim edilir.
Sabun ve şampuanlarımızın alerji yapmadığı ve cilde zararlı maddeler içermediği dermotolojik test ile raporlanmıştır. Sabun çeşitleri farklı gramajlarda ve otel standartlarına sadık kalınarak üretilmiştir. Sewing Kit, Dental Kit ve Shaving Kit seçeneklerini mutlaka görmenizi tavsiye ederiz. Dikiş setlerinde dikiş makası, farklı renklerde ipler mevcuttur. Oda ürünleri, banyo malzemeleri ve dolap içi seçeneklerimiz örneğin askı gibi size iyi bir alternatif sunuyor. Otel odalarında kullanılan tüm kozmetik, kat arabası ve diğer malzemeler elimizde mevcuttur.Oteller, tatil köyleri, ordu evleri, öğretmen evleri, polis evleri, yurtlar, pansiyonlar ve benzeri yerler için buklet ürünlerimiz uygundur.

PROMOSYON! Ürünlerin üzerine istenirse logo konulur. Logolar SAEM'in promosyonu olarak ücretsiz basılır.

DND kartı yani kapı kolu talimatı için lütfen bizimle irtibata geçiniz. Taleplerinize göre (kalite standartlarımızı ve malzeme kalitesini koruyarak) size özel çözümleri çok kısa zamanda üreteceğimizi vaat ederiz.

Ayrıca, SAEM olarak kurşun kalem, natural kalem, tükenmez kalem, çakmak, anahtarlık, balon, şapka, t-shirt, kibrit, saat, takvim, otel terliği ve benzeri promosyonlarınızı yapmaya talibiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder