14 Temmuz 2008 Pazartesi

Saem Tekstil


SAEM Tekstil Es Textile ve Gabriel Moon ile ortak çalışmaktadır. Ayrıca AZRA Butik SAEM Organizasyonu'dur. Erkek giyim, kadın giyim ve çocuk giyimi konusundaki 15 senelik tecrübemizi SAEM altında birleştirdik.

Saem Tekstil Erkek Kıyafetleri, Takım Elbise, Ev Tekstili, Bayan Abiye ve Kadın Kıyafetleri için Moda takibi konusunda iddialıdır. Ayrıca çocuk ve bebek, genç kıyafetleri ile yakından ilgiliyiz. Kids & Teens ürünlerimizi çok yakında buradan da sergilemeye başlayacağız.

Saem Tekstil - Bize Ulaşın

Kumaş Boyama
Tekstil ürünlerinin kalitesini etkileyen en önemli faktör, hammadde ve kumaşın üretiminden sonra yapılan boya, baskı ve apre işlemleridir.

Üretimin her aşamasında toplam kalite politakası yürüten SAEM, kaliteli tekstil üretmek için önemli bir aşama olan boya, baskı ve apre işlemlerini günün teknolojine uygun olarak sürekli geliştirilen İstanbul Küçükköy'de ki tesisinde faaliyet göstermektedir.

SAEM Tekstil, bay bayan kıyafetleri, ev tekstili, kumaş boyama alanlarında hizmet vermektedir.
Erkek Kıyafetleri için Gabriel Moon, Kadın Kıyafetleri için Azra Butik, Ev tekstili için Es Textile, kumaş boyama için de Yunus Tekstil ile Huzur Tekstil çözüm ortağımızdır.
Bizimle beraber çalışmak ya da çözüm ortaklığı yapmak isterseniz lütfen arayın.

E Posta ile yapılan başvuruları ve teklifleri önemseriz ama bunları sadece ön görüşme olarak görürüz.

Farkımızı Biliyoruz, Farkımızı Paylaşıyoruz.. sloganıyla yola çıktık. İddiamız sadece kendimize karşı..
Saygıyla

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder