25 Ekim 2008 Cumartesi

Bu ayakkabilar hangi liderin?

 Bu ayakbılar herkesin yakından tanıdığı bir ismin. Açıkçası ayakkabıların sahibini tahmin etmek göründüğünden daha zor!

O ayakkabılar, ABD Başkan Adayı Obama'nın! Palin'in 150 bin dolarlık gardırobunun olay yaratmasının ardından Demokrat aday Barack Obama'nın kampanya yönetimi, giyim kuşam masraflarının bizzat Obama tarafından ödendiğini açıkladı.

Palin'in harcamaları Cumhuriyetçi Parti Ulusal Komitesi tarafından yapılıyor. Obama'nın kampanya meydanlarında giydiği "Hartmarx" marka, ceketi iki düğmeli koyu lacivert takım elbise moda haline geldi. "Chicago Sun Times" gazetesi, tüketicilerin ısrarla aradığı Hartmarx elbiselerin bir "hit" olduğunu yazdı. Obama, aynı ismin "Gold Trumpeter" koleksiyonundan, kısa bir süre önce, üçü gri ikisi lacivert beş takım satın almıştı.

Hartmarx CEO'su Homi Patel, aynı takımdan dört adet kullandığını söyledi. Takımlar 1500 dolara satılıyor. Hartmarx 121 yıllık geçmişiyle ABD'nin en eski takım elbise üreticilerinden.

Ayakkabılarının altı delik

Cumhuriyetciler, savurganlıkla eleştirilirken, Demokrat Başkan Adayı Barack Obama'nın bu fotoğrafı yayınlandı. Fotoğrafta, Obama'nın her iki ayakkabısının tabanının da epey yıprandığı, ökçelerinin aşındığı gözleniyor.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder