30 Ekim 2008 Perşembe

DUNYA INGILIZCE KONUSUYOR YA SIZ !

DÜNYA İNGİLİZCE KONUŞUYOR YA SİZ !
+ ÜCRETSİZ 1 GÜN DERS
Ücretsiz bir gün demo derslerimize davetlisiniz.

+ PROFESYONEL EĞİTMENLER

Eğitmenlerimizi profesyonel yetenekleri, kişisel özellikleri ve sertifikalarına göre özenle seçiyoruz.


+ ÜCRETSİZ DESTEK AKTİVİTELERİ
  • Konuşma Kulubü
  • Gramer Kulubü
  • Sinema Kulubü
  • Kütüphane

+ OSMANBEY MERKEZ ŞUBEMİZ
Halaskargazi Cad.No:301 Kat:3 Osmanbey / İSTANBUL
(0212) 219 22 09

+ KADIKÖY ŞUBEMİZ
Misak-ı Milli Sok. No: 109
Kadıköy / İSTANBUL

(0216) 550 75 10
Oxford İŞ İNGİLİZCESİ

Başlangıç seviyesinden ileri düzeye kadar iş dünyasının tüm taleplerini karşılamak için hazırlanan bu programlarda turizm ve otelcilik ingilizcesi, finansal, hukuk ingilizcesi ile presentasyon ve iş yazışmaları, gibi mesleki konularda profesyonel iş ingilizcesi eğitimi verilmektedir. Ayrıca işe-alım sınavları şirketimiz bünyesinde talebinize uygun 4 aşamalı; gramer, okuma, yazma, konuşma olarak kendi kurumunuzda veya şubelerimizde hocalarımız eşliğinde yapılır.

Referanslarımız arasında; Türkiye Şişecam A.Ş, Hilton, Conrad, Movenpick,Türk Henkel Kimya Sanayi Tic. A.Ş, İstanbul Üniversitesi, Şişli Belediyesi..

Oxford AKADEMİK İNGİLİZCE

Kursun amacı öğrencilerimizi TOEFL-IBT, IELTS, TOEIC, BULATS, PROFICIENCY, KPDS, ÜDS gibi sınavlara en iyi şekilde hazırlamaktır. Özellikle soru çözme teknikleri üzerine yoğunlaştığımız bu programlar sınav teknikleri, test yeteneği, okuma yetenekleri, not alma ve dinleme yeteneklerini geliştirmeye yöneliktir.

Oxford GENEL İNGİLİZCE

Genel İngilizce Kurslarımız sizi başlangıç (beginner) düzeyinden ileri (advanced) düzeyine kadar taşımaktadır. Genel İngilizce kurslarımız İngilizce Okuma, Yazma, Dinleme ve Konuşmadan oluşan dört beceriyi ilerletirken, sistematik olarak da gramer, kelime haznesi ve uygulamasını da geliştirir


Oxford
House College
London - Oxford - Stratford - İstanbul ( Şişli / Kadıköy )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder