14 Ekim 2008 Salı

6. Finans Zirvesi Duyurusu

 
 


  Sayın Mahmut UTAN;
 
 
Küresel Krizin Neresindeyiz?

Active ACADEMY'nin 2003 yılından bu yana düzenlediği ve artık geleneksel hale gelen Finans Zirvesi'nin altıncısı, dünya ekonomisinin son dönemine ışık tutacak.

Beş yıldır gerçekleştirdiği başarılı organizasyonlarla finans ve ilgili sektörler arasındaki bilgi alışverişine çok önemli katkılar sağlayan Active ACADEMY, 6. Finans Zirvesi'ni düzenlemeye hazırlanıyor.

12-13 Kasım 2008'de İstanbul SwissOtel'de gerçekleştirilecek olan Active ACADEMY
6. Uluslararası Finans Zirvesi'nin bu yılki ana teması, "Küresel Kriz ve Türkiye".
Her yıl olduğu gibi bu sene de çok önemli konuların ele alınacağı Active ACADEMY 6. Uluslararası Finans Zirvesi'nde, ABD'de konut piyasası ile başlayan ve küresel bir kriz halini alan dünya ekonomisinin son dönemi ve bu sürecin Türkiye ekonomisine yansıması tartışılacak.
Küresel krizin ekonomistlerin gözüyle değerlendirileceği ve finans sektörünün önde gelen yöneticileri tarafından Türkiye ve Türk finans sektörüne etkilerinin ele alınacağı Zirve kapsamında, finansal inovasyonun krize karşı korunmada önemi anlatılacak. Ayrıca Zirve'de, Türkiye'nin küresel krizden nasıl etkilendiği ve yaşanan süreçten en az zararla çıkabilmesi için neler yapılması gerektiğiyle ilgili öneriler de paylaşılacak.



www.finanszirvesi.com
bilgi@finanszirvesi.com
Tel:  (0212) 288 65 55
Faks: (0212) 275 60 13
Kasap Sk. Eser İş Merkezi No:16 D:64
Esentepe, Şişli 34394 İstanbul

 
   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder