21 Ekim 2008 Salı

E-Devlet Baglanti Sihirbazi Kullanimda

 
 

E-Devlet.Com'un hizmetlerinin bir parcasi olarak hazirladigimiz E-Devlet Baglanti Sihirbazi Programi kullanima sunulmustur.

. E-Devlet Baglanti Sihirbazi ;

   Tc Kimlik No , Gelir Vergisi , Sigorta Sicil Kayit Tespiti , Key Ödemeleri , Sicil No Sorgulama , Sosyal Sigortalar Kurumu , Telefon Rehberi , Motorlu Tasitlar Vergisi , Vergi Dairesi , Kamu ihale Bilgileri , Bankalar , ÖSYM Sonuclari , Sigorta Sirketleri , Bakanlik, Valilik, Belediye ve Kaymakamliklar , Siyasi Partiler , Türk Silahli Kuvvetleri , Sivil Toplum Kuruluslari , Haber Kaynaklari , Su, Dogalgaz, Elektrik faturalarini online ödeme linkleri yada en yakin bürolar v.b. gibi tüm e-devlet sorgulama sayfalarina aninda ulasabileceginiz bu programi ücretsiz olarak yayinlamaktayiz.

  Kisacasi aradiginiz her seyi zaman kaybetmeden bulabileceginiz, her vatandasin bilgisayarinda mutlaka bulunmasi gereken programlardan bir tanesidir.

  E-Devlet Baglanti Sihirbazi programini kullanmaya baslamak için bilgisayariniza yüklemeniz ve çaliştirmaniz yeterli olacaktir.Hiçbir kurulum yada ek dosya yüklemenize gerek kalmadan aradiginiz bilgiye direk ulasma imkani saglamaktadir.

Programi bilgisayariniza yüklemek için sitemizi ziyaret edin.. tiklayiniz ,  eger  link calismiyorsa asagidaki web adresimize girerek sitemiz uzerinden de yukleyebilirsiniz...

http://e-devlet.baglantisihirbazi.com/


E-Devlet Baglantı Sihirbazi Programi ile ilgili sorunlariniz için e-devlet
@baglantisihirbazi.com adresine e-posta gönderebilirsiniz.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder