13 Ekim 2008 Pazartesi

II. Ust Duzey Yonetici Asistanligi Haftasi

 
II. UST DUZEY YONETICI ASISTANLIGI HAFTASI

Yonetici Asistanligi Konusunda Turkiye'nin Onde Gelen Isimleriyle
Ust Duzey Yonetici Asistanligi Seminerleri

28-29-30-31 Ekim – 1 Kasim 2008
Elite World Hotel / Taksim

Konusmacilar:

Ergun Zoga, Dr. Murat Bilgili, Almila Dalkilic, Yrd. Doc. Dr. Ebru Nurluoglu, Funda Erisken, Necdet Uygurer, Perihan Yazici, Buket Tunakan, Gulbin Goral, Yrd. Doc. Dr. Selin Aygen

•Programlar Moduler Katilima Acik Olup Her Bir Workshop Katilim Bedeli 150 YTL+KDV dir.
•5 Gunluk Paketin Tamamina katilim ise 1300 YTL+KDV dir.

w w w    b o g a z i c i  e g i t i m    c o m    t r   -  Tel:  0/   216  486  30  95

28 Ekim Sali - 09.30 - 12.00 Yonetici Asistanliginda Degisim Yonetimi, Kurumsal ve Bireysel Gelisim Surekliligi
Konusmaci: Ergun Zoga
Programin amaci calisma hayatinda yoneticinin en onemli yardimciligini ustlenmis bulunan yonetici asistanligi mesleginin, degisim kosullari altinda kazanmasi gereken yeni nitelikleri seffaf hale getirmek; asistanlik hizmetlerinin daha sofistike niteliklerle yapilabilmesi icin bireysel bilgi ve beceri seviyelerinin ayrinti ve ayricaliklarini belirtmek ve bu unvanla calisan ya da calisacak olanlari, kazanmak zorunda olduklari bilgi ve becerilerle tanistirmaktir
28 Ekim Sali - 13.30 - 17.00 Yonetici Asistanliginda Yaraticilik, Bireysel Motivasyon ve Stres Yonetimi
Konusmaci: Dr. Murat Bilgili
Kisiligin dort yonunu irdeleyen dort ayri test uygulanmasi ve sonuclarin degerlendirilmesi. Ben Nedir? Bilinen "Ben" tanimi disinda is yasaminda "Ben" nasil olmalidir? Kisisel analiz nasil yapilir? Amac nedir? Bireysel donanimlarimiz bu caba icin yeterli midir, Kisisel eksikliklerin tamamlanmasi degisimi gerektirir. Degisime acik miyiz? Bunu saglayacak motivasyon nasil yaratilir? Motivasyonun surekliligi nasil saglanir? Bizi gunluk yasamin siradanliklarindan cikartacak olan bu surec gerginlik yaratir mi? Programdaki bazi konu basliklaridir.
29 Ekim Carsamba - 09.30 - 12.00 Yonetici Asistanliginda Etkileyici Imaj, Beden Dili ve Iletisim Teknikleri
Konusmaci: Almila Dalkilic
Sirketlerde ozellikle Ust Duzey Yoneticilerle birlikte calisan ve onlarin sag kolu olan Yonetici Asistanlarinin gunumuzun degisen dinamiklerine uyum saglamasina katkida bulunmak. Etkileyici imaj olusturma kapsaminda imaj dinamiklerini dogru kullanmak, etkili ve guzel konusma kurallarini bilmek ve uygulamak, beden dilini iletisimde uygulayabilmek seminerin genel konularini icermektedir.
29 Ekim Carsamba - 13.30 - 17.00 Yonetici Asistanliginda Empati Gelisimi ve Yonetsel Iletisim
Konusmaci: Yrd. Doc. Dr. Ebru Nurluoglu
Kisinin iletisim becerileri ile donanmis olmasi onu hem gundelik yasantisi ve sosyal cevresinde hem de is dunyasinda daha guvenilir ve rahat kilmaktadir. Aslinda birkac temel iletisim teknigini benimsemek ve biraz da istekle is dunyasinda meslektaslarin arasindan hizla olumlu yonde siyrilmak, kariyer basamaklarini guvenle adimlamak mumkundur. Kurum kimligi bir sirketi iceride ve disarida temsil eden davranislarin ve gorsel unsurlarin tumudur
30 Ekim Persembe - 09.30 - 12.00 Yonetici Asistanliginda Katma Deger Yaratan Yetkinlik ve Verimlilik Yonetimi
Konusmaci: Funda Erisken
Program ust duzey yonetici sekreterleri, mudur sekreterleri ve yonetim ekibi icerisinde etkin gorevler almaya aday sekreterlerin, sahip olduklari bilgileri gelistirerek, yonetim ekibi icerisinde daha etkin ve verimli calisma yontemlerini aktarmaktadir. Yoneticilerin sirdaslari ve islerini kolaylastirmak amaciyla omuz omuza calistiklari bu kadrolarin, yetkinliklerinin ve verimliliklerinin artirilmasi, kendilerinden beklentilerin farkindaliklarinin saglanmasi amaclanmaktadir.
30 Ekim Persembe - 13.30 - 17.00 Yonetici Asistanliginda Yonetimde Basari Icin 101 Pratik Soru ve Cevap
Konusmaci: Necdet Uygurer
Astlarima veustlerime hangi bilgileri ve ne kadar vermeliyim?, Yoneticime bagli yoneticiler ile iliskilerimi nasil duzenlemeliyim?, Yoneticim sirket icinde bilgi toplamami istiyor, ne yapmaliyim?, Nasil yoneticim gibi dusunebilirim?, Yonetici asistanligi ile yonetici sekreterligi arasindaki fark nedir?, Rapor nedir ve nasil hazirlanir?, Swot analizi nedir ve ne isime yarayabilir? Nasil?, Yoneticim yabanci uyruklu, nasil davranmaliyim?, Yoneticim hanim, nasil davranmaliyim?, Yoneticim hiper aktif nasil davranmaliyim?, Yoneticim beni surekli elestiriyor, ne yapmaliyim?, Yoneticim olumsuz mesajlarda aracilik yapmami istiyor ne yapmaliyim?, Yoneticim bana hicbir bilgi vermiyor, ne yapmaliyim?, Birden cok ust duzey yoneticiye hizmet vermek zorundayim ne yapmaliyim?, Sikayetlerimi kime ve nasil aktarmaliyim?, Benden sikayetler ve gecimsizliklerde ne yapmaliyim?, Ustlerim, astlarim ve esitlerimle is iliskilerini nasil duzenlemeliyim?, Beni cok rencide edici tavirlara nasil karsi koymaliyim?, Yoneticimle sorunlarimi nasil konusmaliyim?, Hic tanimadigim ve yoneticimi arayan kisilere nasil davranmaliyim?, Muhasebe ile ilgili bilmem gereken 10 temel konu nedir?, Finans ile ilgili bilmem gereken 10 temel konu nedir?, Dis ticaret ile ilgili olarak bilmem gereken 10 temel konu nedir?, Modern yonetim trendleri ile ilgili olarak bilmem gereken en onemli 10 trend nedir? Gibi sorulara cevap aranacaktir.
31 Ekim Cuma - 09.30 - 12.00 Yonetici Asistanliginda Duygusal Zekanin Etkin Kullanilmasi ve Kariyer Yonetimi
Konusmaci: Dr. Selin Aygen
Program; Duygusal Zeka Icin Gerekli Yetkinlikler, Kendini Tanima, Kendini Yonetebilme, Duygusal Zekamizi Nasil Gelistiririz, Duygusal Zekanin Yonetici Asistanlik Boyutu gibi basliklari icermektedir. Empati duygusal zekanin cok onemli bir bileseni olup, iletisim yeteneginin gelistirilebilir bir alan oldugunu bize en anlamli sekilde kanitlamaktadir. Duygusal zekanin kariyer planlamada kullanimi en gecerli kisisel gelisim tekniklerindendir.
31 Ekim Cuma - 13.30 - 17.00 Yonetici Asistanliginda Vizyonel Davranis Yonetimi ve Protokol Uygulamalari
Konusmaci: Buket Tunakan
Bir kurumun vizyonu Yonetici Asistani ile esgudumludur. Program iyi bir yonetici asistaninda olmasi gereken vizyonel davranis butunlulugunu ve is hayatinda olmasi gereken dogru protokol uygulamalari ve kurumlar arasi iletisim hakkinda tum kurallari icermektedir. Katilimcilar Is Toplantilarinin Altin Kurallari, Kitle iletisiminde Protokol Kurallari, Tanisma Tanistirilma, Dogru Hitap, Resmi Protokol, Ziyaret Gorusme ve Randevu, Davet Cesitleri, Dogru Organizasyon Planlama ve PR yonetimi konusunda bilgilendirileceklerdir.
1 Kasim Cumartesi - 09.30 - 12.00 Yonetici Asistanliginda Gorev Pratikleri ve Ust Yonetici Esgudumu
Konusmaci: Gulbin Goral
Yonetim bilimciler, yonetim kavramini degisik acilardan tanimlamislardir: "Yonetim, planlama, orgutlenme, tamamlama, denetleme yoluyla uygulanan bir liderliktir; yonetim bir karar alma sanatidir." Yonetimi bir bilim olarak el alip arastirmalar yapanlar, insan ruhunun karakteristikleriyle, endustriyel verimliligi birlikte incelemislerdir. Bu baglamda; Gunumuzun meslek taniminda yonetici asistanligi kavraminin iceriginde bilimsel nitelikler sart demektir. Davranis bilimleri, teknik bilimler ve matematik bilimler bu meslegin alt yapisini olusturur.
Ikibinli yillarda sekreterlik mesleginin onu acilmis ve icerigi kabuk degistirmistir. Gunumuzde asistan, fikir ureterek, yeni yontemler gelistirerek ofisi bir yonetici kadar yonetebilmeli, bir arsiv uzmani kadar sirket evrakinin isleyisini ve dosyalamasini gerceklestirebilmeli, bir dilbilimci gibi ana dilini etkin bir bicimde kullanarak orgutlenme planlari, piyasa arastirmalari yapmali, bir teknik adam gibi Buro otomasyonu ve yonetim bilgi islem sistemleri konularinda bilgi ve beceri sahibi olmalari yaninda, isletme yonetimi ve ekonomi konusunda da bir bakis acisina sahip olabilmelidir.
Programimiz katilimcilarimiza bu kapsamda bir birikim sunmayi amaclamaktadir.
1 Kasim Cumartesi - 13.30 - 17.00 Yonetici Asistanliginda Ust Duzey Yonetim Teknikleri ve Zaman Yonetimi
Konusmaci: Perihan Yazici
Destekledikleri departman ve/veya takim arkadaslari ve yoneticileri icin yonetim becerilerine sahip olan bir asistanin sirketine ve kendisine bir cok faydasi vardir. Zamani etkin kullanma, aykiriliklarla basa cikabilme, proaktif is yapabilme yetisi bunlardan yalnizca birkacidir.
Bu seminerin ana amaci bir orkestra sefi ustaliginda, sirket icindeki islerinizi ve yoneticinizin zamanini duzenleyebilmenizdir. Calisanlar ve yoneticiniz arasinda bir kopru gorevini ustlenerek hedeflere ulasabilmek icin sureclerin takibi ve sinerjinin yaratilmasini saglayabilmeyi; yasanmis hikayeler, orneklemeler, soru cevap ve daha bir cok teknikler yardimi ile ogrenebilmenizdir.

 

• Katilim icin Kayit Formu doldurulmasi ve tarafimiza gonderilmesi gerekmektedir.
• Katilim veya Daha Detayli Bilgi Icin web sayfamiz ya da call center gorevlilerimiz size yardimci olabilecektir.
• Tum programlar sonunda katilimcilara katilim sertifikasi verilmektedir.
• Tum programlar, talep edilmesi halinde sirketlere ozel yapilabilmektedir. Programlarimiz minimum 3 kisi katilimla acilabilmektedir.
• Bogazici Egitim gerektiginde egitim mekanini veya egitmeni degistirme, programi iptal etme veya erteleme hakkini sakli tutmaktadir.

• Duyuru amacli Gonderilen Duyurularimizin farkli bir adresinize yonlenmesini ya da gonderilmemesini istiyorsaniz lutfen mail ile bildiriniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder