26 Ekim 2008 Pazar

Bilgilendirme

 
Türkiye'nin ilk BİLGİSAYARLA kişiye özel giysi tasarımı ve dikim yapan firması 2006 yılında

"LOTİS Tekstil Takı Moda Tasarim Paz.Iht.Ihr.San.ve Tic.Ltd.Şti."

olarak Ankara'da hizmete açıldı. Görsel bilgi için: www.lotisiz.biz/hakkimizda.html "LOTİS ÖZEL GİYİM"de, müşterilerin istedikleri giysi

bilgisayarda KENDİ ÖLÇÜLERİNDEKİ SANAL MANKENİN üzerinde tasarlanıyor.

Görsel bilgi için:www.lotisiz.biz/nlr.htm

İstenen her model, kişiye ve firmaya özel aksesuar ve kumaşlarla profesyonel ekibimiz tarafından ekonomik ve kaliteli bir şekilde hazırlanır.

Giysinin dikimi, müşterinin giysiyi SANAL ORTAMDA ÜÇ BOYUTLU olarak görerek onaylamasından sonra "Lotis atölyesinde" yapılıyor.

Bu sistem; giysinin dikilmeden önce bilgisayar ekranında, müşterinin sanal mankeni üzerinde ve tüm detaylarıyla görülmesini sağlıyor.

Abiyede güncel moda eğilimlerini takip eden, göz önünde olmayı seçen kadınlar için özgür, şık ve rahat; büyük, orta ve genç bedende, klasik ve spor abiye giysi gruplarını üretmektedir.

Ayrıca giysiye uygun takı ve aksesuar seçenekleri de sunuluyor.

"Lotis Özel Giyim" tekstil firmalarına koleksiyon hazırlamaktadır. Markalar ve marka adayı firmaların tekstil sektöründe yükselmelerini saglayacak, firmamıza bağlı Türkiye'nin yetenekli, profesyonel moda tasarımcıları sizin sezonluk koleksiyonlarınızı hazırlıyor. Bir sezon önceden dünya modası ve renklerini takip eden tasarımcılarımız kopya olmayan tasarımlarıyla sizi yüksek hedeflerinize taşımaya hazırlar. Bizden istediginiz model, tasarım, kreasyon ve koleksiyon profesyonel tasarımcılarımız tarafından titizlikle hazırlanır, müşterinin giysiyi sanal ortamda 3 boyutlu olarak tüm detaylarıyla görmesinden sonra numune üretimleri yapılır ve en kısa sürede teslim edilir.

Tunus cad. 73/6 Kavaklıdere - Ankara

Tel: (0312) 426 81 12 Fax: (0312) 426 81 13

Bilgi için: giyim@lotisiz.biz veya info@lotisiz.biz

Tasarım için: elif@lotisiz.biz; hatice@lotisiz.biz; sevcan@lotisiz.biz

Sipariş için: mt@lotisiz.biz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder