24 Ekim 2008 Cuma

MOTORLU KURYE HIZMETI 0216 576 95 95

.       ANASAYFA  I  HAKKIMIZDA  I  HİZMETLERİMİZ  I  FİYATLARIMIZ  I  İLETİŞİM     I    LİNKLER
Normal Kurye

Çağrı merkezimize - 0216 576 95 95 çağrı merkezine işlem kaydınızı bıraktıktan sonra size en yakın kuryemiz yönlendirilecektir.   İstanbul genelinde mesafeye göre 1:15 dk. ile 3:30 dk. arasında teslimat gerçekleştirilmiş olur.

Ekspres Kurye

Çağrı merkezimize işlem kaydınızı ekspres olarak belirtmeniz durumunda evrağınız en kısa sürede alınıp direk alıcısına teslim edilir. Evraklarınız İstanbul genelinde mesafe ve hava şartlarına bağlı olarak 45 dk. ile 2:30 dk. arasında teslim edilir.

7/24 Kurye

Mesai saatleri dışında şirketimiz, bünyesinde nöbetçi kuryeler bulundurarak abone müşterilerimize verdiğimiz hizmet olup, kuryelerimizin müsait olması durumunda peşin ya da yeni müşterilere de hizmet verilmektedir. Abone müşterilerimizinde saat 21:00'dan sonraki gönderileri mesai bitiminden önce çağrı merkezimize - (0216) 576 95 95 & (0536) 950 00 07 Nolu Telefona - bildirmeleri gerekmektedir.

Arabalı Kurye

Motorsikletle taşınması uygun olmayan ebatlardaki paketleriniz için uyguladığımız sistemdir. Size en uygun aracımız yönlendirilerek paketiniz alıcısına ulaştırılır. Ücretlendirme ise normal kurye liste fiyatının 4 katıdır.

Peşin Çalışma Şekli

Evrağınızın alımı esnasında sizin tarafınızdan yada karşı ödemeli olarak, kurye tarafından faturası kesilerek ödemenin peşin alınması suretiyle yapılan çalışma şeklidir.

Haftalık Cari Çalışma Şekli

Haftalık minimum 150 YTL gönderisi olan müşterilerimiz için uygulanır. Peşin sisteme göre %15 daha avantajlı olup e-mail ile teslim bilgilerinin gönderilmesi ve fatura ile birlikte ekstre gönderilmesi avantajlarından faydalanılır. 1 (Bir) haftalık çalışmanın faturası düzenlenip takip eden hafta ödemesi alınır.

Toplu Gönderiler

Toplu gönderileriniz, evrak, davetiye veya özel günlere ait promosyonlarınız belli bir süre içerisinde alıcılarına ulaştırma şekli olup ücretlendirme gönderi sayısı ve teslimatların yapılacağı sınırlı gün sayısına göre belirlenmekte olup, farklı kıymet ve değerlerdeki evraklarınız değişik sistemlerde dağıtılarak şirketiniz için en avantajlı seçenekler sunulur. Dağıtım bitiminde teslimat ile ilgili raporlar tarafınıza iletilir.

İmzalı Gönderiler

Kıymetli evraklarınız için sizin talebiniz üzerine evrağınızı teslim alan kişinin isim ve imzası alınarak yapılan dağıtım şeklidir.

İmzasız Gönderiler

El ilanı broşür ve tanıtım yazıları gibi basit evraklarınız için uygulanan dağıtım sistemimiz olup ücretlendirme diğerlerine oranla daha düşüktür.

Kimlik Dökümlü Gönderiler

Yüksek derecede önem teşkil eden dağıtımlarınız için uyguladığımız kurye, sistemi olup, teslimat esnasında alıcının kimlik tespit ve bilgileri alınarak yapılan dağıtım şeklimizdir.

 
Müşteri Hizmetleri:
SANTRAL OPERATÖRLERİ

Sabah saat 08:30 itibariyle siz değerli firmalarımıza gerekli hizmeti vermek , sektörümüz doğrultusunda doğru yönlendirmek ve en avantajlı süre ve fiyat dilimlerini ifade etmek için çalışan birimimizdir.

 

 

   

MÜŞTERİ HİZMETLERİ

24 saat kesintisiz hizmet vermek, sorularınızı yanıtlamak ve sorunlarınızı çözmek adına her türlü teknik bilgi desteğiyle müşteri hizmetleri departmanımızdan faydalanabilirsiniz

 

 

 
   

OPERASYON HİZMETLERİ

Siz değerli firmalarımızdan gelen kurye taleplerini uzun yıllara yayılmış tecrübesiyle ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla karşılamak amacıyla oluşturulmuş kurye yönlendirme birimleridir. Sizlerden gelen kurye taleplerini en kısa sürelerde sizlerden aldırır ve alıcılarına en kısa sürede ulaştırırlar. Aynı anda gönderilerinizin alım ve teslimat zamanlarını, teslim bilgilerini mail aracı ile sizlere ulaştırırlar.

 
 

 
 
 
 

Adres: Kartal cad. No:115 Kayışdağı/ Kadıköy - İstanbul

Tel: 0216 576 95 95 Şirket Mobil: 0536 950 00 07

 

Dost Sitelerimiz:
kurye kurye kurye kurye kurye kurye kurye kurye kurye kurye kurye kurye kurye

2 yorum: